Tuesday, 27 September 2011

Make-up: Sue cantik

i'm all excited!!! cudn't help being excited sbb i dah berjaya booked my favorita MUA! omg omg omg! siapekah MUA tersebut? can u make a guess from these piccas?



...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
.
.
.

yess indeed it's sue cantik!!! lihat sume gambar2 ini...sangat shantekk kan hasil sue cantik? ok ok...i cudnt  deny the fact that brides di atas mmg sudah sedia semulajadi shaantek..the first pic, fariza mmg mcm a doll dah pon naturally...bile ditambah pule dengan makeup sue cantik, bertambah-tambah cantik si fariza ini...the 2nd last one, ezlin pon mmg sweet aje orangnye..she has just got married a few weeks ago...so mmg gmbr tu quite fresh...the other three i tak kenal tapi make-up mereka mmg da vass lah! 

i macam xcaye i da berjaye book sue cantik sbb banyak review stated that sue cantik susah nak dapat service die sbb sentiase dah fully booked...tapi alhamdulillah rezeki i mungkin...alhamdulillah...

orang cakap sue cantik a bit pricey...tapi i believe u wud want to look beautiful on ur big day ait?as for me, i dun mind putting a slightly higher price for my MUA...tapi its up to u...ade je  MUA yang boleh doll u up like a princess with a reasonable price...its a matter of finding the right one that u like...

anyway, i booked sue cantik only for the reception events i.e. bride's and groom's sides...i wud very much like sue to doll me up on my solemnization day...akan tatapi, memandangkan i wish to perform solat sunat nikah bersama2 encik suami kelak (cey, encik suami dah...huhu...), makanya terpaksa i cari MUA wanita...so meaning to say, im still putting my binoculars on to search for the purrfect MUA for my solemnization pule...hope i cud make up my mind soon to avoid any disappointment later...

okie doks...cheers! salam...

[mode: masih lagi tersenyum2 sendirian until now...hehs...susah betol orang terlebey excited ni... ;P ]

x ms ff x

No comments:

Post a Comment

Post a Comment