Thursday, 27 December 2012

Gift-set

Salam,

Mommy is just too contented sbb dpt grabbed a 8-piece gift set for my little munchkin just before the sale ended yesterday at Mothercare! [Walaupun terpakse go through all the nonsense traffic congestion within that short lunch-hour break!] Memang lame dah aim set ni, cume bile tgk rpice-tag die, mcm reluctant je nk beli..but Alhamdulillah waktu sale ni ade 20% off...bolehla kan daripada original price tu? [menyedapkan hati sendiri..] *wide smile*

cheers! salam...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete